Toptan alıcı ve tedarikçi Qoovee’de büyük bir anlaşmaya nasıl vardı?

Toptan alıcı ve tedarikçinin Qoovee’de birbirlerini nasıl bulduklarını ve bir anlaşma yaptıklarının hikayesi.

1. Adım – Tedarikçi Qoovee ticaret platformunda kayıt olur 

Qoovee.com’da kayıtlı S&A tedarikçisi, tanıtım için bakiyesine yükleme yaptı, böylece Qoovee’deki kataloglarda  ve ürün listeminde en üst sıralarda yer aldı.

İşte tedarikçinin ağzından:

Qoovee ekibine, oluşturdukları platform için teşekkür etmek istiyorum. Burası insanların ticari çıkarlarını gerçekleştirebilecekleri eşsiz bir yer. İlk günden itibaren 100 dolarlık bir deneme için bakiyeme yükleme yaptım, potansiyel alıcılardan talepler ve başvurular almaya başladım.”

Sadykov Syrgak, S & A hazır giyim üretim fabrikası başkanı. Qoovee’deki S & A mağazasına bağlantı

2. Adım – Alıcı, Qoovee’de alım talebi oluşturdu

Qoovee hakkında henüz hiçbir şey bilmeyen ve mevcut tedarikçilerinden memnun olmayan bir Moskova’lı alıcı, tedarikçileri aramaya başlar. Aramaları sırasında Qoovee’ye denk geldi ve platformda alım talebi oluşturdu.

İşte alıcı ne diyor:

”Gelişmekte olan giyim mağazalar zincirimiz var.  (şimdilik Moskova ve Kazan şehirlerinde satış yapıyoruz). Yeni tedarikçilere ihtiyacımız oluştu fakat onları katalogları inceleyerek ve aramaya vaktimiz yok. Qoovee.com platformuna rastladım, bir talep  oluşturdum, ama dürüst olmak gerekirse, şüpheliydim. Fakat Qoovee temsilcileri benimle iletişime geçti ve talebimi  onaylayıp onaylamadığımı sordu (bu beni şaşırttı). Ardından tedarikçiler bana yoğunlukla yazmaya ve aramaya, katalog göndermeye vs. başladı. Bu hizmet faydalı, çok zaman kazandırırıyor”

Look.online genel müdürü Denis bey

3. Adım – Tedarikçiler tekliflerini alıcıya gönderir

S&A tedarikçisi, Qoovee’den yeni alım talebi ilgili bir bildirim aldı ve alıcının isteği üzerine teklifini gönderdi.

4. Adım – Alıcı en uygun tedarikçileri seçer

Alıcı, S&A ve diğer tedarikçilerin teklifini değerlendirdi. Satın alma büyük miktarda ve sürekli olarak gerçekleştiğinden, alıcı daha önce Qoovee’de bulduğu çeşitli tedarikçilerle fiziksel olarak buluşmaya karar verdi, böylece mal kalitesini doğrulayabilecek ve tedarikçileri yakından tanıyacaktı.

5. Adım – Alıcı ve Tedarikçi, Qoovee tarafından düzenlenen bir görüşme yaptı

Qoovee bir görüşme düzenlemeye yardımcı oldu. Fotoğrafta alıcı ve tedarikçinin temsilcilerini görebilirsiniz.

6. Adım – Alıcı ve Tedarikçi bir anlaşma imzaladı. İlk teslimatlar başladı.

Alıcı ve tedarikçi,  görüşmeden sonra anlaşmaya vardı ve teslimatlara başladı. Qoovee, alıcı ile tedarikçi arasında bir garantör ve köprü oldu.

Tedarikçinin bu anlaşma ve Qoovee hakkında video yorumu. Not : Türkçe alt yazılı izleyiniz

“Merhabalar! Benim ismim Aira, S&A giyim imalat fabrikasının kurucusuyum. Biz bayan giyim üretimi yapıyoruz. Qoovee.com toptan alışveriş platformu hakkında yorumumu sizler ile paylaşmak istiyorum.
Biz bu platformda sayfamızı açtık, akabinde de bakiyemize yükleme yaptık. Ve iyi müşteriler bulduk. Bu müşteriler ile anlaşmaya vardık. İlk siparişlerini gönderdik bile. Platform bize gerçekten yardımcı oldu. Bizim gibi imalatçılara destek ve yardımları için çok teşekkür ederim!”

Qoovee.com, müşterileri ve  ürün/hizmet tedarikçileri bir araya getiren global bir iş platformudur. Bugün Qoovee’deki tedarikçi sayısı  80 ülkeden 23 000’den fazladır  ve her ay platformu on binlerce toptancı alıcı ziyaret etmektedir.

Tedarikçilerin ücretsiz olarak Qoovee’ye abone olabileceğini ve sadece sonuca göre ödeme yapabileceğini not etmekte fayda var. Görünümler, gösterimler veya tıklamalar için ödeme yapmazlar. Satıcılar, yalnızca potansiyel alıcılardan gelen talepler için öderler ve talep başına verilecek fiyatın ne kadar olacağına da kendileri karar verirler. Bu, tarifeyi kendileri belirledikleri anlamına gelir.

Qoovee hakkında daha fazla referans yorum okumak için

İşletmeniz için tedarikçileri bulun!

 Qoovee’de satış yap. Hemen tanıtımınıza başlayın ve yalnızca sonuca göre ödeme yapın!